Press "Enter" to skip to content

Texas Hold Em Poker Agresif Ketat – Sejauh manakah Ketat Terlalu Ketat?

admin 0

Pernah terfikir sama ada anda salah bermain Texas Hold Em Poker yang agresif dengan bermain terlalu ketat? Ini boleh menjejaskan keuntungan anda dengan teruk.

Tidak syak lagi bahawa bagi kebanyakan pemain yang bermain poker Hold Em bermain strategi TAG, atau agresif ketat, pastinya cara yang perlu dilakukan. Ia mudah untuk dipelajari, cepat dan mudah untuk dilaksanakan dan menyediakan cara yang agak selamat dan mudah untuk membuat wang bermain poker situs togel toto macau.

Texas Hold Em Poker Agresif Ketat – Akta Pengimbangan

Apabila anda bermain Texas Hold Em Poker yang agresif, anda sebenarnya sedang bermain permainan pengimbangan yang sangat halus. Pertama, anda mahu kekal sangat ketat dan hanya bermain kad keseluruhan yang kukuh untuk meningkatkan peluang anda untuk menang. Walau bagaimanapun, anda juga ingin dapat bermain kad, atau tangan yang mencukupi, untuk membuat keuntungan yang cukup adil untuk masa anda.

Anda boleh menghadapi perselisihan apabila anda bermain terlalu longgar. Ini sangat mudah untuk diperhatikan kerana anda akan mula kehilangan banyak. Isu bermain dengan ketat adalah lebih jahat dan itulah sebabnya artikel ini akan menanganinya sekarang.

Jadi Betapa Ketat Terlalu Ketat Untuk Permainan Poker Texas Hold Em yang Berkesan

Perkara utama yang perlu dipertimbangkan di sini ialah kadar di mana anda ingin menjana wang. Itu kerana semakin ketat anda bermain semakin sedikit wang yang anda akan perolehi setiap jam secara keseluruhan. Walaupun bermain lebih ketat adalah lebih selamat, ia akan mengurangkan jumlah tangan yang boleh anda mainkan yang akan mengurangkan pulangan jangkaan anda.

Terdapat satu lagi perkara yang juga, dan itu adalah bahawa menjadi sangat ketat tidak semestinya memberikan anda banyak keselamatan daripada hanya ketat biasanya. Kemudian, apabila anda mengambil kira anda akan membuat jauh lebih sedikit atau malah pergi ke tepi, jaringan keselamatan yang meningkat ini tidak berbaloi. Kesimpulannya, menjadi terlalu ketat tidak berbaloi.

Mungkin perkara paling penting yang boleh anda ambil daripada artikel ini ialah anda perlu menyiasat, menyelidik dan mempelajari betapa ketatnya pilihan anda secara peribadi dan faedah yang anda inginkan iaitu keselamatan atau keuntungan. Saya menggesa anda untuk meneruskan pendidikan anda dan mengambil tindakan untuk mempelajari perkara yang anda perlukan sekarang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.